Om oss

Straye Trebygg AS ble etablert i 2017. Siden den gang har selskapet utviklet seg til 49 ansatte og en omsetning på ca 256 mill i 2022. Selskapets visjon er å utvide og ha en fortsatt sunn vekst i omsetning og markedsandeler innenfor massivtre entrepriser til næring-, industri- og kontorbygg.

Straye har siden 2017 konstruert trebygg av høy kvalitet herunder massivtre-entrepriser til næring-, industri og kontorbygg. Trebygg har noen fantastiske kvaliteter som gjør det ofte til det foretrukne valget for våre kunder. Tre er 100% bærekraftig og alt vårt trevirke er kortreist fra Norge noe som fører til mindre påvirkninger på miljøet. Vi har gjennom årene fått en unik kompetanse på å bygge hybride bygg (kombinasjon mellom massivtre, stål og betong). Spør oss om trebygg.

Åpenhetsloven - Straye gruppen AS

Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og sikre anstendige arbeidsforhold. Loven har også som mål å pålegge virksomhetene å være åpne og transparente om hvordan de arbeider med disse problemstillingene, slik at offentligheten kan få innsyn.

Selskapet har etablert retningslinjer og rutiner for å håndtere faktiske og potensielle negative konsekvenser for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold. Gjennom våre aktsomhetsvurderinger har vi ikke avdekket negative konsekvenser foreløpig.

Last ned vår rapport her