Sport Holding-konsernet består av: Sport 1, Intersport, Anton Sport, Löplabbet, Sportsnett, Skandinavisk Høyfjellsutstyr og Bergans.
Tilbake til referanser

Sport Holding

Straye Stålbygg har stått for råbygg, glass og fasader på det nye logistikksenteret og hovedkontoret for Sport Holding på Gardermoen.

Straye Stålbygg har på dette prosjektet vært leverandør til totalentrepenør A-Bygg AS.

Det nye bygget består av 36.500 kvadratmeter med lager- og kontorarealer, fordelt på to etasjer. Lageret var innflytningsklart 1. juli og kontorarealene sto klare 1. oktober. I alt skal over 230 personer ha det nye bygget som arbeidsplass. Kontorområdene er på 6.500 kvadratmeter, og inneholder alt fra resepsjon, kontorer, stillerom og multirom til et messeareal med møterom og styrerom.

 

Robotstyring
For å effektivisere lagerdriften er det installert et Autostore-anlegg, med 60 batteridrevne roboter som sorterer og plukker ut kasser med varer. I alt inneholder anlegget 105.000 kasser, og vil etter hvert øke til 140.000 kasser.

 

Miljøsertifisering
Det er lagt vekt på miljøvennlige løsninger og bygget er prosjektert til Breeam- sertifiseringsnivået Very Good. Det er blant annet er bygd solcelleanlegg på taket, som produserer 204 kilowattpeak, og at parkeringsplassen på anlegget i alt har 60 elbilladere. I tillegg er det mange sykkelparkeringsplasser med lademuligheter.

 

Sport Holding    Fabritius Gruppen    A Bygg

   Image

  Byggherre

  Fabritius Gruppen AS
  Image

  Totalentrepenør

  A-bygg
  Image

  Arkitekt

  Astrup og Hellern
  Image

  Sted

  Gardermoen