LYS KAMPANJE

Bytt til ledbelysning

- spar stort på driftskostnadene!

Utfasing av lysrør i 2023

Lysrør og kompakt lysrør blir forbudt i EU/EØS fra 24. august 2023 fordi de inneholder kvikksølv og har høyt energiforbruk. Dette er beskrevet i Eco-design direktiv 2019/2020/EU og RoHS direktivet 2011/65/EU.

Kom i forskudd på de nye kravene ved å benytte dere av vår lysbyttekampanje for næringskunder på østlandet.

Straye El & Solar tilbyr nå en redusert kampanjepris på lysbytte til våre næringskunder. Vi kan nå gi deg kostnadsfri befaring og et meget gunstig pristilbud på bytte av dine lyskilder.

Et typisk lysbytte vil betale seg ned de neste to årene med dagens nivå på strømkostnader.

Kutt energiforbruket!

Tilbakebetalingstiden ved å skifte til LED aldri vært kortere enn nå! Med dagens strømpriser i store deler av Norge, har tilbakebetalingstiden aldri vært kortere ved å skifte til LED – spesielt i næringsbygg med mange armaturer. Her kan man også spare store beløp på redusert vedlikehold. 

Energiforbruk på ledbelysning

28%

Energiforbruk på tradisjonelle lysrør

100%

Vil du vite
hvor mye du kan spare?

Vi hjelper deg med å regne ut besparelsen og å finne riktig produkter til ditt belysningsanlegg. 

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Vi har effektive armaturer for næring og industri

Lyskilde inkl. bytte fra 2500 eks.mva.

Lyskilde inkl. bytte fra 3000 eks.mva.

Lyskilde inkl. bytte fra 3500 eks.mva.

24. august 2023: en dato å merke seg

Da trer et forbud i kraft som innebærer at T5- og T8-lysrør fases ut fra det europeiske markedet. Forbudet mot kvikksølv har til nå hatt et unntak for lyskilder. Dette unntaket vil ikke lenger gjelde. EU-direktivet (RoHs) medfører at det ikke lenger vil være lov å produsere T5- og T8-lysrør. I tillegg vil utfasing av kompaktlysrør (CFL) starte allerede i februar 2023.

Les mer om utfasingen i denne artikkelen fra Miljødirektoratet.

Bytt ut belysningen din nå. Med våre energieffektive armaturer og rett lys på rett sted kan vi senke energikostnaden for belysning med minst 50%. Etter befaring utfører vi en energikalkyle og setter opp et belysningsforslag. Vi leverer løsninger hvor produktene har integrerte LED-moduler for optimal lysspredning og lavt energiforbruk til riktig pris. Vi samarbeider med kjente komponentleverandører som Philips, Osram og Tridonic for å kunne tilby det beste av LED-moduler og drivere.

Vi har et stort kontaktnett av installatører over hele landet, og vi besørger at montering blir utført på en tilfredsstillende måte uten å være forstyrrende for kunder og normal drift.

Spør meg om nye lyskilder!

Zarian A. Kristiansen

Spør meg om nye lyskilder!

Ole R. Sandberg

Mob: 402 14 086   E-post: ole@straye.no

BESTILL HER ELLER RING OSS PÅ TLF 977 66 068

  Om oss

  Vi tilbyr gjennomtenkte og fremtidsrettede smarte løsninger innen energi og elektroinstallasjon. Våre oppdragsområder omfatter kontorer, lager, butikklokaler eller privatboliger. Straye El & Solar har kontorlokaler på Kråkerøy – Fredrikstad.

  Vårt mål er å alltid ha en god flyt på våre prosjekter, både til næring og privatmarkedet. Vi leverer til avtalt tid, avtalt pris og legger vår ære i å ha en god oppfølging også etter avsluttet prosjekt.

  STRAYE EL & SOLAR – smarte løsninger innen energi og elektroinstallasjon.

  STRAYE EL & SOLAR ER DEN DEL AV STRAYE GRUPPEN

  Besøksadresse: Kråkerøyveien 4, 1671 Fredrikstad  Org.nr.: 923 399 135