ELEKTRO INSTALLASJON

Med høy faglig presisjon leverer vi som avtalt. Fra industribygg og nybygg til privatmarkedet. Kontakt oss for gratis befaring!

SMARTHUS

Legg til smarte funksjoner i ditt hjem eller kontor. Om du skal bygge nytt eller oppgradere nåværende, så kan vi hjelpe deg med å finne riktig løsning. Ta kontakt for gratis befaring!

SOLCELLEANLEGG

Solceller kan benyttes direkte på bygg, i større solcelleparker for elektrisitetsproduksjon eller som strømkilde der det ikke er kraftnett. Ta kontakt for gratis befaring!

SMART ELBILLADER

Velg en smart ladestasjon hjemme til din elbil, som har mulighet for å lade når strømmen er billigst. Ta kontakt for gratis befaring!

GOD LYSFLYT

En industribedrift skal fungere optimalt hele tiden. Det må være en god flyt i de ulike prosessene i en produksjon, der også menneskelige ressurser inngår. Straye EL & SOLAR har kompetanse og erfaring med å skape den optimale belysningsløsningen til industrimiljøer. Ta kontakt for gratis befaring! 

BELYSNING

Belysning til bedrifter trenger ikke være kjedelig. Vi kombinerer god effekt sammen med et godt design for den rette stemningen. Ta kontakt for gratis befaring!

 

Vi tilbyr gjennomtenkte og fremtidsrettede smarte løsninger innen energi og elektroinstallasjon. Våre oppdragsområder omfatter kontorer, lager, butikklokaler eller privatboliger.

Vårt mål er å alltid ha en god flyt på våre prosjekter, både til næring og privatmarkedet. Vi leverer til avtalt tid, avtalt pris og legger vår ære i å ha en god oppfølging også etter avsluttet prosjekt.

STRAYE EL & SOLAR – smarte løsninger innen energi og elektroinstallasjon.

Sterke leverandører gir trygghet

For å garantere et godt sluttresultat så er vi avhengig av sterke og solide leverandører og en god flyt i prosjektene. På laget har vi knyttet til oss anerkjente og trygge leverandører som sikrer kvalitet hele veien.

ELEKTROINSTALLASJON

Straye El & Solar er et autorisert installasjonsfirma med base i Fredrikstad. Vi bistår privat og bedriftsmarkedet med tjenester innenfor installasjon og elektro.

Faglig dyktige medarbeidere er vår viktigste ressurs. Vi setter yrkesstoltheten høyt, vi bruker mye tid og ressurser på å framheve våre medarbeidere slik at de alltid kan gi deg som kunde – kvalitet i alle oppdrag!

Vi leverer elektrotjeneseter, programmering og veiledning. Våre hovedområder er næringsbygg, nybygg, rehabilitering, service og vedlikehold.

LEVERANDØRER

SOLCELLEANLEGG

Hvorfor smart solenergi?

Med våre smarte solpakker produserer du din egen kortreiste og miljøvennlige strøm. Solcelleanleggene som vi tilbyr våre kunder er smarte og har optimaliserte løsninger slik at hvert panel kan yte og produsere mest mulig. Mange av de tradisjonelle solanleggene vil få en stor variasjon i energiproduksjonene. Våre anlegg er rigget på en slik måte at hvert panel til enhver tid produserer og leverer til sin beste ytelse. Vi leverer solcelleanlegg til både privat og bedriftsmarkedet.

Utvidet garantitid

Sammen med våre sterke og trygge leverandører så kan vi tilby en ekstra lang garantitid på våre installasjoner:

• Paneler og invertere 12år   
• Optimizere 25 år   • Festemateriell 10 år

Det er også mulig å tilføre en garanti modul for utvidet garantitid.

 

LEVERANDØRER

SMARTE ELBILLADERE

For deg som ønsker en trygg og stabil elbillader. Du kan velge det som passer deg, enten det er enkel lading til lavere pris eller smarte løsninger for raskest og billigst mulig lading.

Næring/Sameier:
Vi tilbyr skreddersydde og kostnadseffektive anlegg for ditt sameie eller næringslokale. Med våre innovative leverandører så kan vi tilby automatiske laststyrte anlegg som ved behov reduserer den totale belastningen for økt trygghet. Ta kontakt for gratis befaring og et uforpliktende tilbud!

For din bolig
  • Få opptil 20 % lavere strømregning ved lading av elbil
  • Få full kontroll på ditt strømforbruk
  • Få lavere nettleie når effekttariffen kommer
  • Optimal lading med den til enhver tid tilgjengelige strøm
LEVERANDØRER

SMARTHUS LØSNINGER

Smarthusløsninger kan fint integreres på nybygg eller om du ønsker å oppgradere ditt eksisterende elektro anlegg.

Næring
Vi tilbyr automatisering som vil kunne gi et mer energieffektivt bygg. Med riktig planlegging og godt utført automatisering kan bygget også få en bedre BREAM skår. Automatisering kan omfatte: Lys, varme, ventilasjon/luft og solskjerming.
Privat

Smarthusløsningen setter de elektriske komponentene i hjemmet i system, slik at du kan styre og kontrollere dem fra et sted. Sentralt i smarthusteknologien, står scenarier. Et scenarie kan for eksempel være «Alt av». Ved å trykke på «Alt av» før du forlater huset, kan du skru av alt lys, kutte strømmen til kaffetrakter og strykejern og sette varmen i sparemodus.

LEVERANDØRER

BELYSNING

Gode faglige råd og et riktig valg av belysning kan bidra til store besparelser både på strømregningen og gir en redusert belastning på de ansatte. Vi hjelper deg med riktig belysningsvalg og plassering slik at lyset bidrar til å skape et optimalt arbeidsmiljø.

LEVERANDØRER

STRAYE EL & SOLAR er medlem av Nelfo. Nelfo representerer ca. 1700 medlemsbedrifter innen elektro, it, ekom, automatisering og heis. Som medlem i Nelfo er vi en del av et sterkt faglig felleskap med tilgang til spisskompetanse og bransjekunnskap, som igjen gir større gjennomslagskraft.

www.nelfo.no

Vil du vite mer om hvordan vi jobber?